About me

Sara Willemsen

Ik ben geboren in Den Haag en woon in Amsterdam. Ik was altijd in de fotografie en ik heb altijd graag hoe de tv-muur gemonteerd werkt op tv. Maar nu heb ik besloten om dit project te proberen. Dit project is zo interessant voor mij, want er is geen noodzaak om de muur te monteren op een frame. U het monteren op de tv of aan de muur van uw woonkamer. Wanneer u tv kijkt in een woonkamer, u de grootte van de tv aanpassen en de houder kan worden aangepast om te passen. Ik gebruik graag een zeer hoge kwaliteit statief om een perfect beeld te bereiken. Als u een low-res televisie heb je misschien niet deze foto te krijgen.

In dit geval gebruikte ik een oude HDTV om het beeld een betere balans te geven. En ik monteerde de tv aan mijn woonkamer muur.

Mijn Ebook, die heet The Wall Mount Guide is een stap voor stap gids over hoe je een muur gemonteerde TV monteren. Ik ben geen muur mount expert dus als je hulp nodig hebt met een specifieke muur mount u bericht mij. In de tussentijd, hier is een video voor een aantal snelle tips:

Wandmontage – De basis

Ik ben geen ingenieur of een architect, dus je moet lezen door de informatie die ik heb verstrekt op deze website om een weloverwogen beslissing over welke muur mount te kopen. U moet er ook rekening mee dat sommige muur mounts zal een schroevendraaier nodig om te worden verwijderd uit de muur om voor de berg te laten werken.

De wandbevestiging moet worden gemonteerd met een soort montageframe. Ik gebruik een Allen moersleutel als mijn montage tool. Als je nog nooit een Allen moersleutel hebt gebruikt, moet je bereid zijn om je vingers te gebruiken zoals ik uitleg.

Toen ik begon deze blog in 2008 ik dacht dat het leuk zou zijn om u te laten zien de verschillende dingen die je gebruiken TV Wall Mounts voor. Op dat moment hadden we niet veel mounts, maar we wisten dat we wilden hebben onze eigen. Sindsdien zijn we zo onder de indruk van de veelzijdigheid van de berg. Hier zijn een paar van de mounts die u krijgen van ons.

Dit is een zeer goede TV Wall mount die we gebruiken voor de TV en een projector. De bovenkant is vlak. De bodem is een beetje gebogen, zodat u een stuk karton gebruiken om het onder de TV te passen. Als u deze TV Wall mount wilt gebruiken voor een projector zullen we u niet de instructies geven, maar u zult uw eigen projector mount voor deze mount moeten bouwen. Als u niet wilt gaan helemaal omhoog u deze kopen van ons dat is meer van een verticale mount.

Mijn passie

Mijn passie is de geschiedenis van tv-muren, en in het verleden heb ik de auteur van een boek genaamd 'The History of TV Wall Mounts'. In deze blog zal ik zich richten op de geschiedenis van tv-muur mounts, vooral die gemaakt voor de jaren

Als een lange tijd tv-liefhebber, heb ik altijd graag experimenteren. Ik heb alles gebouwd en ontmanteld, van traditionele wandbevestigingen tot mooie modellen. Dus toen ik las over deze fancy 'moderne' muur mounts moest ik ze een schot. Ik kreeg dit idee van een lezer die hun ervaringen met tv-muur mounts gedeeld. Ik wilde mijn handen niet vuil maken, dus heb ik er geen gekocht. Maar het was best cool. Dus hier ben ik vandaag met mijn eerste muur mount, en ik was een beetje nerveus over hoe het zou zijn om dit daadwerkelijk te doen.

Mijn motto is 'koop niet iets wat je niet nodig hebt'. Ik hou van allerlei horloges. Ik hou van de oude school. Ik hou van de moderne tijd. Ik ben niet erg groot in mode, ik heb een zeer neutrale stijl. Mijn filosofie is niet om je te concentreren op wat andere mensen van mijn collectie vinden. Ik probeer mijn collectie eenvoudig en eenvoudig te gebruiken te houden. Het hele doel is om het perfecte horloge te vinden dat bij me past, het gaat allemaal om wat ik graag doe.

Dus dat is wat ik doe. Ik weet niet wat ik zou doen als ik overal dingen zou doen, ik ben gewoon blij om mijn collectie te delen en de verhalen achter mijn collecties te delen. Ik geef niet om hoeveel mensen iets leuk vonden, ik wil gewoon weten dat ik niet veel moeite in een horloge heb gestoken, zodat ik meer moeite kan doen om iets anders. De hele reden dat ik deze blog deed was om een plek te geven waar je de horloges die ik koop een persoonlijk interview te vragen.