contacteer mij

Sara Willemsen

Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen u mij vinden op facebook op mijn gebruikersnaam Sara

Als u problemen heeft met het product neem dan contact met mij op. Ik ben de eerste die elke vraag die je hebt met betrekking tot dit product te beantwoorden.

Controleer de foto voor het werkelijke deelnummer van dit product. Ik ben niet van plan om u te vertellen welke verkeerd of juist is, want er zijn zo veel verschillende versies die er zijn. Ik ben hier om je te helpen. Ik ben ook niet van plan om u te verkopen geen verschillende, omdat mensen gaan om ze te krijgen voor goedkoop. Dat is niet mijn doel hier. Ik wil gewoon dat je weet hoe het product goed te gebruiken, en niet het product niet op je.

Hier is een foto van het product in actie:

Wat dit doet is u een eenvoudig te gebruiken mount voor uw muur. Je boort gewoon twee gaten in de muur, en schroef ze in de zijkant. De mount is eenvoudig te installeren en ziet er mooi en stevig uit.

U bent op zoek naar een muur mount die werkt, is duurzaam en dat is ook gemakkelijk schoon te maken. Als je een DIYer zoals ik, kan ik u vertellen over deze muren mount die al op de markt en dat ik weet. De lijst van muur mounts is lang en ik zal proberen om het up-to-date te houden.

De volgende muur mount reviews werden verzameld uit verschillende bronnen, waaronder een paar van mijn Youtube kanalen. Als u een fervent DIYer bent of als u de nieuwste trends op de muur controleren, u direct naar onze homepage gaan. En hier is een lijst van wat ik heb verzameld door de jaren heen en wat ik heb gedaan met hen in de afgelopen jaren: Ik ben niet langer bezig met wandbevestigingen. Ik vond dat ik ze niet meer kon laten passen. Dus gaf ik het op. Nu is mijn site vol met andere dingen. U kijken op mijn YouTube-kanalen als je interesse hebt en mijn Youtube-account hier: Ik nog steeds aan te bevelen het kopen van een van de DIY TV muur mounts als deze, maar ik ben niet zeker hoe het is echt anders dan de DIY Wall Mounts.

Openingstijden