Dus we testen

Sara Willemsen

Dankzij ons testlaboratorium hebben we een vrij goed idee van hoe veel van deze producten presteren onder reële omstandigheden. Ik heb niet veel te delen over de producten die we testen, want dat zou te lang duren, maar ik kan zeggen dat ze allemaal vrij nieuw zijn. Bijvoorbeeld, ik heb getest een paar nieuwe dingen, maar mijn beste schatting is dat een paar van hen zal een lange tijd duren om op de markt te komen, omdat ze niet echt goed getest. Dat is prima! We proberen onze kennis op te bouwen. Ik ben blij om te zeggen dat de producten die ik heb getest zijn zeer indrukwekkend, vooral als je rekening houdt met hun prijs. Bijvoorbeeld, een van onze meest populaire muur mounts is een kleine platte basis en een 3/8"-24mm stalen ring die is bevestigd aan de muur en vervolgens vastgeschroefd aan de grond.

De meest populaire krijgen het beste van het beste in onze online TV Wall Mount review.

Dit jaar hebben we ook een nieuwe TV Wall Mounts vergelijkingstabel met veel meer informatie over elk product op de vergelijkingsgrafieken. Dit omvat ook informatie over de prijsklasse en beoordelingen van elk. Deze vergelijking geeft u een beter idee over welke tv-muur mounts zijn geschikt voor jou. U de prijsklassen van elk product zien, welke fabrikanten ze verkopen en hoe lang ze meegaan. Als je niet weet wie te kopen de tv-muur mounts van, is dit de plek om te beginnen. Als u vindt dat er een TV Wall Mount je niet echt wilt, zijn er andere berichten over hen hier. Dit is ook een goede plek om te beginnen met de meer gecompliceerde producten, omdat je weet hoe ze passen in een groter plaatje. Zo vergelijken we met de beste! Het belangrijkste ding om weg te nemen is dat je echt nodig hebt om rond te winkelen voor de beste kwaliteit voor uw TV. Als u op een krap budget moet u overwegen om een goedkope in plaats daarvan.

Te vaak mensen gebruik maken van de verkeerde wetenschap bij het proberen om de aankoop van een tv-muur mount te rechtvaardigen. Vaak zijn mensen verbaasd om erachter te komen wat er eigenlijk in de muur mount, zelfs als ze lezen de kleine lettertjes. We kennen de wetenschap. Maar er is een enorme wereld van mensen die dat niet doen. We willen deze verandering zien. We weten dat hoe meer wetenschap we daar kunnen brengen, hoe groter de kans dat we de resultaten van die wetenschap zien als mensen de juiste oplossing voor hun huis vinden. Dus we hebben een nieuwe test: De test begint met de volgende:

• Uw muur kan zo lang zijn als de TV waarop u hem wilt monteren, maar de enige manier om het zeker te weten is om er een van ons te kopen. We gebruiken alle van dezelfde apparatuur die we gebruiken om tv-wandbevestigingen te testen.

Op het eerste gezicht, de meeste van de tv-muur mounts verkopen we zijn gemaakt van plastic of metaal en niet schuim. Maar kijk eens beter naar het testpatroon op de achterkant van het schuim. Dit patroon is een goede indicator van hoe goed het schuim zal voldoen aan de muur.

Veel van deze tv-muur mounts zijn gemaakt van karton, die niet zo goed voor hen als het is voor karton voor meubels. Maar het werkt goed voor de meeste van hen, en het is ook de beste tv-wand mount voor tv's die worden geleverd met een VESA montageplaat, dat is een insert die gaat in de basis en hecht aan de muur. Het past niet alles dus zorg ervoor dat je het kopen van de juiste VESA mount voor uw tv voordat u deze muur mount te kopen, en zorg ervoor dat de mount die u koopt is beoordeeld voor een bepaalde dikte van schuim.

Meer informatie over tv-wandbevestigingen vindt u op onze "over ons" pagina. We hebben echter veel gegevens en gegevens die we delen met tv-muur mounts merken over wat ze wel en niet kunnen doen met onze producten. Deze gegevens zijn niet eigendom en zijn tegen een kleine vergoeding beschikbaar voor de merken en anderen. Als u een merk van de muurmontage van tv bent dat een vraag over onze processen wil stellen, raden wij u aan dit te doen. Maar als je vragen hebt, ga dan naar onze FAQ-pagina. Deze pagina is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. We zijn niet in staat om vragen met betrekking tot productontwerp, kwaliteitscontrole, installatie of garantieprocedures te beantwoorden en kunnen alleen informatie bieden ter ondersteuning van onze merken en de producten die ze verkopen. We kunnen en kunnen de effectiviteit van een product of de resultaten die uit onze producten kunnen worden verkregen niet garanderen. Voor meer informatie over het installeren van een tv-wandbevestiging, u de installatiehandleiding lezen. De installatiegids heeft veel nuttige informatie, waaronder de basisstappen die u moet volgen bij het kiezen van een wandbevestiging.