Hoe worden tv-wandbevestigingen gemaakt?

Sara Willemsen

Ik kan niet antwoorden, maar je het zelf uitzoeken.

Ik heb een kleine winkel in Amsterdam waar ik veel tv-wandbevestigingen en bijbehorende accessoires verkoop en ik beantwoord graag alle vragen. Check out mijn winkel om te controleren of mijn waren, of stoppen door en hallo zeggen! Hallo, ik ben Sara. Ik ben ook een tv-muur mount maker, en een schrijver / blogger. Ik ben gepassioneerd over doe-het-zelf dingen, maar vaker wel dan niet ben ik niet in staat om diy dingen te doen. Ik heb veel plezier met het bouwen van dingen, maar ik heb de neiging om een beetje een langzame, en soms zeer frustrerende, dag. Overweeg een vergelijking van Ladekast Hout Goedkoop. Dus ik heb besloten om terug te gaan in de swing van de dingen! Mijn hobby is een beetje geëvolueerd in de afgelopen jaren, maar ik probeer nog steeds mijn best om het elke dag te doen! Ik ben het type persoon dat snel nieuwe vaardigheden leert en dingen doe die ik niet op mijn gemak doe, en ik heb een vrij goed geheugen, en ik hou van het leren van nieuwe dingen. Bijvoorbeeld, ik weet niet altijd wat mijn meest favoriete films zijn, of als ze "goed" (goede films krijgen niet de aandacht die ze verdienen, tenzij het verhaal is geweldig). Maar dat hoef ik niet te weten. Ik kan gewoon een of twee of vijf filmkaartjes kopen, en dan ga ik naar de film. Ik hou ook van tv kijken, en ik kan in de kamer kijken wanneer ik wil. Ik heb veel geleerd over tv sinds ik dit doe, maar er is nog zoveel meer te leren. Wat is het beste van alle tv-wand mounts? Dus heb ik besloten om mijn ervaring te gebruiken, en delen met anderen. Ik hoop dat mijn blog is een nuttige bron voor iedereen die wil kopen of verkopen hun tv-muur mounts.

Waarom deze blog?

In het verleden heb ik betrokken geweest bij verschillende tv-muur mounts (waaronder een paar die zijn gekocht, verkocht, enz.), maar slechts een handvol zijn veranderd in een echte tevreden klant. Dit maakt het zeker beter dan TV-wandbeugel. Ik wilde dat doen met deze blog.