Waar moet ik tv-wandbevestigingen kopen?

Sara Willemsen

Ga tv-wandbevestigingen kopen. Dit is geen eenvoudige vraag. Het vereist veel kennis en ervaring over tv-muur mounts. Ik hoop dat deze gids helpt u bij het maken van een gefundeerde beslissing over welke tv-muur mount je moet kopen.

De volgende gids leert u hoe u beslissen of tv-wandbevestigingen geschikt zijn voor u. Let op, deze gids toont niet de beste manier om het te doen. Ik denk dat het beter is om te kopen van meerdere winkels en koop alleen een specifiek type van de muur mount. Dit is ook beter voor u als je een beetje meer te betalen voor een specifieke muur mount en het bespaart u geld op de lange termijn. Laten we nu naar de gids gaan. 1. Kies het type tv-wandbevestiging dat u wilt 2. Koop de beste prijs 3. Vergelijk de prijzen in uw land 4. Ga naar Amazon en koop wat je zoekt. 5. Zodra u het koopt, neem een blik op uw TV en controleer of de houder correct past. 6. Koop de beste prijs online beschikbaar 7. In tegenstelling tot Hoogte Wastafel Badkamer, kan het daarom merkbaar meer aan te bevelen zijn. Probeer de TV opnieuw 8. Herhaal indien nodig

Ik vond dat als ik gewoon de TV in de muur mount ik niet hoefde te verwijderen. Ik had ook een probleem toen ik verhuisde het een paar keer als gevolg van de manier waarop de schroeven hechten.

Na dat te hebben gedaan, ben ik tevreden met de prestaties. Nu, ik kan zeggen dat de kwaliteit is niet zo hoog, maar dat ze niet vragen om veel geld. De TV is zeer goed en ze geven u de mogelijkheid om terug te keren de TV als je geen problemen mee vinden. De TV is stevig, de kabels zijn prima en ik kan het kabelmontagegereedschap gebruiken om het aan te draaien. Het is gewoon een beetje werk, maar het is gemakkelijk te doen en het is een betere tv-mount dan degene die ik eerder had.

Voor ongeveer € 9, krijg je het volgende in de doos: - 1 TV mount (een paar keer moest ik het te sturen naar de tv-fabrikant om de slechte te vervangen, dat was ook het geval met de vorige tv-mount had ik gekocht in dezelfde winkel, maar de prijs was een beetje te hoog, dus ik heb het niet bestellen) - 1 kabel-montage tool - 1 kabel-montage ring - 1 handleiding Ik ben een professionele tv-liefhebber en ik wil de winkel eigenaar (Sara) bedanken voor haar steun en hulp. De prijs is goed, het is goedkoop genoeg, de TV ziet er echt goed uit en ik heb er geen problemen mee. Als u een van deze mounts wilt bestellen, zult u helemaal geen problemen hebben. Dit kan onthullend zijn, als je het vergelijkt met TV-wandbeugel Test. Als je niet krijgen of de prijs is te hoog, aarzel dan niet om contact met mij op en ik zal proberen om u te helpen. Voor degenen onder u die willen weten hoe de tv-mount te gebruiken, hier is de video: Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop dat je het gebruiken. Voor meer informatie over tv-muren, kijk op dit bericht: tv-muren, hoe je er een te installeren.

Op de foto's hieronder vindt u een tv-mount met een zwarte plastic basis en een zwart plastic topje. Er is een optionele zilver / zwarte basis met de zwarte basis die wordt geleverd in twee versies, zilveren basis en zwarte top. De zwarte basisversie is hetzelfde, maar gemaakt van zilver/zwart en zal alleen in Nederland verkocht worden. De zilveren basisversie heeft de zwarte basis met een blauwe LED erin die oplicht wanneer u de tv aanzet.