Wat is het beste van alle tv-wand mounts?

Sara Willemsen

U het beste van allemaal kopen. In tegenstelling tot Kleine Kroonluchter, is het merkbaar effectiever. Naar mijn mening u geen exact antwoord hebben. Daarom heb ik de meest complete lijst samengesteld.

Ik heb getest meer tv-muur mounts en vele anderen dan ik kon hier lijst. Ik ben geen expert, maar hier is mijn lijst: TV Wall Mounts van de beste. 1. IKEA TV Wall Mounts - Deze zijn echt groot, ze komen in veel verschillende maten. Alle IKEA wandbevestigingen zijn hetzelfde, een enkele schroef op de basis. Ik heb veel verschillende modellen en zelfs verschillende modellen en verschillende soorten lijm gebruikt. Ze werken allemaal, je hoeft alleen maar te beslissen wat je zal gebruiken voor uw muur mount. Ze zijn niet bedoeld voor permanente installatie. Ik heb een aantal van hen die ik nog nooit heb gebruikt, maar ik denk dat ze zijn geweldig voor tijdelijke of tijdelijke installaties en ze zijn goedkoop en zijn verkrijgbaar bij veel home improvement winkels. 2. TV muur mount schroeven De meest gebruikte tv-wand mounts zijn degenen die worden verkocht in een pakket van 3 en 4. Ze zijn ontworpen voor een muur montage van flatscreen-tv's en ze worden meestal verkocht in 1 en 2 stuk pakketten die meestal 2 meter lang en 1 meter breed. Ze kunnen ook worden verkocht in 2 stuks en gebruikt voor de montage van flatscreen-tv's. Ze zijn een geweldige optie als je een groot scherm hebt en je wilt gewoon een leuke montageoptie. Ik heb geprobeerd velen van hen door de jaren heen en dit is een post te vergelijken en te herzien. Ik zal 2 van de populairste vergelijken: The Bowers & Wilkins TV Wall Mount Kit (B&W M-40M, verkocht op Amazon ) en de B&W W-38T. Ik zal ook vergelijken andere opties, zoals de Focal TV mount en een paar andere opties die ik heb gevonden, met inbegrip van een optie die wordt verkocht in 1 stuk.

Dit zijn de basis: B&W M-40M Dit is een geweldige tv-wandbevestiging die wordt geleverd met een grote en zware metalen screenprotector. De screenprotector kan echter worden bekrast door de schroeven in uw muur. De screenprotector past niet goed in kleine ruimtes waar het moeilijk kan zijn om de schroef in te schroeven. Ook is de screenprotector is echt goedkoop en waarschijnlijk niet de beste voor een hardhouten vloer. Ik geef de voorkeur aan de meer duurzame Focal screen protector. De B&W W-38T Het is je misschien ook opgevallen dat ik de M-40M of W-38T niet "M" of "T" noem, maar "M-40M" in plaats daarvan. Het is omdat de M-40M (of de W-38T) is de oorspronkelijke naam voor de M-40M in de VS. De Amerikaanse markt M-40M gebruikt worden aangeduid als "de M" (dat was ook de naam van het model dat werd bij de originele M-40M). Er zijn een paar varianten van de M-40M, maar de naam M-40M, en de variaties, werkt nog steeds. De W-38T is de een voor het Verenigd Koninkrijk. Ik denk dat de Amerikaanse markt M-40M heet "de W" (voor Westinghouse). Ik heb niet gedaan een test van alle modellen, dus corrigeer me als ik het mis heb. Hoe dan ook, ik kan zeggen dat de meeste van de tv-muur mounts verkopen we ofwel de M-40M of de W-38T, maar de M-40M is de meest voorkomende. En dat maakt het heel anders dan andere artikelen zoals Opbouwkraan Wastafel. De W-38T heeft een klein gaatje aan de ene kant waarmee je hem erin schroeven. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan TV-wandbeugel.