Wat is het grootste merk voor tv-muur mounts?

Sara Willemsen

"TV muur mounts zijn een speciaal type van meubilair, ze moeten speciale functies, dus het is echt een interessant en moeilijk te vinden, niche product te verkopen" -Sara "Er zijn verschillende fabrikanten van tv-wandbevestigingen, maar mijn persoonlijke favoriet is TVWandbeugel" -Jasper Mijn naam is Jeroen Visser en ik ben fotograaf werkzaam als professioneel studio assistent in Amsterdam. Ik heb een TV Wall mount gebruiker voor meer dan 6 jaar nu. De grote vraag: Wat is de beste tv-muur mount voor u? "Het antwoord is degene die het beste bij je kamer past. De meeste mensen zeggen, dat tv-muur mounts zijn niet voor elke ruimte, omdat ze kunnen speciale functies die je misschien niet hebben. TV Wall Mounts hebben geen speciale functies nodig, dus je je tv naar een hoger niveau tillen -Jeroen "Ik geef de voorkeur aan de TVWandbeugel vanwege zijn gebruiksvriendelijk gebruik en het kan op elk moment van de dag worden gebruikt" -Jasper "Ik raad je aan om tv-wandmontage van TV te bekijken. Als u al een tv-wandbevestiging hebt, u de TVWandbeugel bestellen als de perfecte metgezel -Jasper "Het is een geweldige tv-mount, gemakkelijk te installeren en zal uw TV perfect te houden" -Jasper Mijn naam is Tim, ik ben freelance videograaf werkzaam in Amsterdam. Ik had onlangs de kans om de TVWandbeugel te proberen en ik vond het een zeer handige en eenvoudige mount. Ook kan Kroonluchter Zakmodel een proefrun zijn. Het is ook goed om je vrienden te laten zien dat je dezelfde ervaring hebt. Dus alsjeblieft, als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, zal ik je graag helpen! Over deze tv-mount Het is een eenvoudige tv-muur mount. Zelfs Philips Hue Aurelle Plafondlamp Wit 120x30cm is een proefrit waard. Het heeft twee sets van vier schroeven, dus je hebt twee kleine schroevendraaiers nodig om het te gebruiken. Ik kan niet garanderen dat de kwaliteit van de schroeven is goed (ik heb het niet geprobeerd), maar je ze gebruiken, omdat ze het op zijn plaats te houden. Voor het monteren van een TV aan de muur, moet u een extra set van schroeven zoals hier getoond. Vergeleken met Led Lamp 12v Auto zijn het dus beduidend meer bedienden. Deze tv-houder is niet compatibel met een normale tv-kabel. Ik zou u aanraden om de kabel zo dicht mogelijk bij de tv mogelijk. De tv-wandbevestiging is ontworpen voor 4K of 5K Ultra HD en is compatibel met de nieuwste modellen. Het is ook compatibel met 4K-tv's met HDR10- en 4K-tv's met HDR, als u de adapter van de HDMI-kabel gebruikt. Daarom kan het veel effectiever zijn in vergelijking met TV-wandbeugel Test.