Wat zijn tv-wandbevestigingen?

Sara Willemsen

Tv-muur mounts zijn net als muur mounts die u gebruikt, en ze zijn gewoon anders in een aantal belangrijke manieren.

Ten eerste, tv-wandbevestigingen hebben hun eigen afmetingen. Meestal zijn ze een bepaalde grootte, maar soms zijn ze groter, en soms zijn ze kleiner. Ik denk dat ze hetzelfde zijn als een normale muur mount, behalve dat ze een speciaal stuk hardware (meestal een "basis"). U er een vinden in een ijzerhandel, maar meestal moet je ongeveer 10.000 DKK betalen (of ongeveer $ 800, denk ik).

De meest voorkomende hardware type dat ik zie heet een "tru-mount". Het is als een standaard muur mount, behalve de basis heeft een "tru" symbool op (je weet wel de een in de foto aan de linkerkant). U ze vinden in veel verschillende landen en sommige fabrikanten (bijvoorbeeld JVC). Gratis Stoel zal ook een test zijn. De meeste van de tijd zijn dit de basis van de muur mount, maar soms zijn er ook een paar standoffs aan de achterkant. Deze zijn meestal de goedkoopste, en meestal betaal je ongeveer 4.000 DKK (of ongeveer $ 330 of zo). En er is de mogelijkheid van duurdere muur mount opties. Ik zie niet in hoe je deze kopen zonder een muur mount, dus het zou meer zin om er een te kopen. Het is meestal een beetje moeilijk om de goedkoopste te vinden, maar je deze ook vinden bij een bouwmarkt.

Het belangrijkste is om een bedrijf dat u zal voorzien van een goede service te vinden en zal een goede prijs voor uw muur mount. Als u niet zeker bent, vragen rond uw lokale tv-markt. En dat kan interessant zijn, als je het vergelijkt met Ikea Ivar Plank. Als u geen goede oplossing vinden in een lokale winkel, u altijd vragen om een lokaal ondersteuningscentrum. Deze blog is een kleine, en ik kan alleen maar laten zien mijn nieuwste project, die ik hoop om u te laten zien veel vaker. Dus als je vragen of problemen met uw muur mount, voel je vrij om contact met mij hier en ik zal mijn best doen om u te helpen! Ik gebruik deze muur mount voor meerdere jaren. Het was het eerste product dat ik kocht en het was een zeer goed product. Echter, het was moeilijk te installeren als de enige manier om een veilige en stabiele muur mount te krijgen is het gebruik van de meegeleverde kabel. Denk ook aan de Tentzeil Overkapping vergelijking. Uiteindelijk vond ik een oudere versie van deze muur mount, maar helaas was het te groot. Op dezelfde manier kan TV-wandbeugel een testrun zijn. Ik kocht een soortgelijke, maar kleinere versie die nog steeds zeer stabiel. Nu is het mijn nieuwe go-to-wall mount. Dit is de manier waarop ik de nieuwe en verbeterde versie: Deze versie is zo veel beter dat ik niet langer dit kopen en de verkoop van de oude versie.