Welk land produceert de hoogste kwaliteit tv-wand mounts?

Sara Willemsen

Europa. Maar waarom? Als ik de wereld rondreis, merk ik altijd dat mensen veel meer geïnteresseerd zijn in de kwaliteit van hun product, dan in de prijs. Dus besloot ik om te kijken naar hoe tv-muur mounts worden geproduceerd en kijk of ik kon ontdekken welke landen produceren de hoogste kwaliteit. Ik begon te kijken naar welke landen maken de meest populaire tv-muur mounts en ik vond dat, naar mijn mening, België heeft de beste kwaliteit in de wereld. Dit geldt ook voor de meeste andere landen die ik heb gecontroleerd. Nederland staat op de 2e plaats, Nederland en Luxemburg op de 3e plaats en Oostenrijk, België en Zwitserland op de 4e plaats. En de andere landen waar tv mounts worden gemaakt zijn meestal in Azië, met China en India produceren de meeste en Japan, Korea en Duitsland produceren de minste. En, natuurlijk, dit geldt ook voor televisie muur mounts ook.

Voor het doel van mijn project, wilde ik een tv-wand mount te produceren met een dunne muur. Ik wilde een product dat ik kan houden voor jaren en geen zorgen te maken over het houden van het in goede vorm, ik wilde dat het compact en licht, zodat ik het kan passen in mijn auto, en om duurzaam en betrouwbaar. Dus ik begon met te proberen te begrijpen hoe de muren zijn gemaakt. Het lijkt erop dat er een aantal basisregels en methoden die u gebruiken om de muur mounts te maken, maar ze werken niet altijd. Ik heb deze website gevonden met de hulp van die ik vond een methode die werkt voor mij, maar het is alleen beschikbaar voor de VS (de site Engels). 1. Er zijn 3 basistypes van tv-wandbevestigingen. Er is de tv-mount (of "TV muur montage beugel") dat is een rechthoekig stuk hout. Het is zeer vergelijkbaar met een plank en heeft een platte rand. De bovenkant van de beugel heeft een gat in het, dat heet een "spacer" op de website. Wat zijn tv-wandbevestigingen? Dit is waar de muur montage is. Het is gemaakt van een 2x2 materiaal, met enkele stukken van 2x4 of 1x8 materiaal dat is gelijmd op de top. De top heeft een 3/8" opening voor de schroef in en 1" van wanddikte, om het stabieler te maken. TV-wandbeugel is echter een test waard. De bovenkant kan plat zijn, of gebogen met een stud of een schroef. Ik ga meestal voor plat. Maar de top komt ook in een paar verschillende vormen. Mijn eerste maakte ik een paar jaar geleden, en ik heb het nog steeds in mijn kast. Ik weet niet zeker welke vorm ik verkies. Maar het paste goed in een lade.

Maar ik had een probleem. Toen ik de lade opende was het gevuld met lege ruimte. Ik dacht: "Als ik hier een muurbevestiging zet, is dat prima. Maar wat moet ik doen als ik het wil veranderen?" Toen besloot ik om de beste muur mount kon ik door het combineren van de kenmerken van twee verschillende producten te maken. Een muur mount is een klein, maar sterk, meubelstuk met een beetje opslag binnen. Deze mounts zijn eenvoudig te installeren. Ik zat te denken over het monteren van een TV aan de muur met een beugel of een basis. En ik wilde dezelfde hoeveelheid opslagruimte als de muur monteren op een plaats. Dus heb ik besloten om een alternatief te proberen en een muur mount waarin er alleen de ruimte voor de montage beugel of basis te maken. Daarom heb ik de tv-wand monteren met een insert voor de TV. Het ziet er geweldig uit. Als je denkt dat ziet er leuk uit, gewoon wachten tot je de resultaten te zien.